Céges biztosítások

Az MBA ADVISE KFT. szolgáltatása egyéni vállalkozók, vállalkozások, cégek és vállalatok számára.

I. Az együttműködés elkezdése

Első körben minden ügyfél esetében felmérjük a valós kockázatot: mekkora vagyonnal rendelkezik az adott jogi személy, milyen egyéb vagyoni tárgyak, eszközök vannak a működésének felelőssége alatt akár a székhelyen, akár a telephelyen, akár szállítás közben. Megvizsgáljuk, hogy a tevékenységéből fakadóan milyen kockázatos felelősségei vannak.
Kikérjük és meghallgatjuk a döntéshozó egyéni véleményét, tapasztalatait és kívánalmait, ezután kérésre szakmai véleményt adunk a meglévő biztosítási kötvényekre. Ezek esetében sok negatív tapasztalatot gyűjtöttünk; rég nem kezelt, elavult biztosítások, hibás fedezetek vagy akár indokolatlanul magas ár.

Egy leegyeztetett következő találkozóra pedig felkészülünk az MBA Advise Kft. javaslatával, ajánlataival.
A két találkozó között úgynevezett back office tevékenységet végzünk, mely során felmérjük, mely biztosító az, amely megfelel a leendő ügyfelünk kívánalmainak. A back office tevékenység során további kérdésekkel fordulhatunk ügyfeleink felé.
A második találkozó alkalmával már aláírható biztosítási ajánlatokat viszünk ügyfelünknek. Amennyiben szükséges, akkor további találkozók alkalmával véglegesítjük a szerződéseket.

II. Hosszútávú együttműködés, szervizszolgáltatás

Szolgálatatásunk alapja és lényege az állományunkban lévő szerződések nyomon követése és kezelése. Ügyfeleink kívánalmainak igyekszünk a lehető legmagasabb színvonalon megfelelni. Legyen az akár segítségnyújtás a kárrendezésben, akár a szerződések módosítása vagy újak kötése, akár a régiek lemondása. Gyakorlatilag teljes körű ügyintézést vállalunk és hajtunk végre minden ügyfelünk részére.
Amennyiben ügyfelünknek nincs kérése felénk egy éven át, akkor mi magunk generáljuk a találkozót, hogy újra áttekintsük a meglévő szerződéseket, és esetlegesen megvizsgáljuk, hogy még mindig a lehető legjobb megoldással rendelkezik-e.

Bízunk benne, hogy versenytársainkhoz mérten kiemelkedő a szervizszolgáltatásunk, és ezáltal versenyelőnybe kerülünk velük szemben. Ebben nagy segítségünkre van saját innovációnk, az FPÜP!