FPÜP

Független Pénzügyi Ügyfélportál (FPÜP) a weboldalunkról elérhető saját innovációnk, melynek segítségével a lehető legmagasabb kiszolgálást tudjuk nyújtani ügyfeleinknek.

A portálra minden ügyfelünk számára egyéni belépést biztosítunk, ahol kizárólag a saját szerződéseivel kapcsolatos információkat tudja megtekinteni és/vagy letölteni. Ezek az információk adatvédelmi szempontból teljes biztonságban vannak, a személyes adatokhoz harmadik fél nem jut hozzá.

Az FPÜP feladata, hogy általa segítsünk ügyfeleinknek naprakésznek lenniük saját biztosításaik, számláik és hiteleik terén. Alapvető információkkal látja el az ügyfeleket, és segíti őket a további információszerzésben, az önálló ügyintézésben vagy tanácsadás kérésében. Az FPÜP előnye, hogy az ügyfelek egy helyen, rendszerezetten, online tudják megtekinteni a megtakarításaikkal, befektetéseikkel, biztosításaikkal kapcsolatos részletes információkat, melyekhez megjegyzés is fűzhető, valamint mindez PDF formátumban letölthető.

Célunk, hogy a lehető legfejlettebb szintű szerződésápolást biztosítsuk ügyfeleink számára, ennek megfelelően további fejlesztéseket tervezünk; köztük egy új mobilapplikáció létrehozását, amely a gyors és gördülékeny ügyintézésben elsődleges szerepet tölt be.