Az MBA Advise-ról

Az alapítók célja, hogy az MBA olyan vállalattá formálódjon, mely biztonságot tud nyújtani mind ügyfelei, mind partnerei, mind alkalmazottai részére. Ennek megfelelően szisztematikus építkezésbe fogtunk, melynek eredményeképpen 2013. november 15-én megkaptuk a Magyar Nemzeti Bank Felügyeleti szervének engedélyét a működésre. Ezt követően kialakítottuk termékportfóliónkat.

Alapelvünk az, hogy ne maradjon olyan igény, melyre az MBA Advise Kft. ne tudna megfelelő terméket kínálni leendő ügyfeleinek a biztosítási- és pénzpiacról.

Irodánk Budapest belvárosában, a Szent István park mellett található, igényes és magas szinten felszerelt munkakörnyezetben. Csapatunk fiatalos és lendületes, ahol a jelenlegi átlagéletkor 28 év. Rendkívül fontos számunkra a folyamatos változásmenedzselés, a nyitottság és a pozitív, rugalmas szemlélet, így ennek megfelelően választjuk ki munkatársainkat.
Csapatunk két fő csoportra osztható; back office és értékesítő munkatársakra.
Back office részlegünk a folyamatos háttértámogatást biztosítja az értékesítőink számára, akik pedig a tényleges üzletszerzésért felelősek. Erről bővebben itt olvashat.

Amennyiben kérdése van, lépjen velünk kapcsolatba, vagy válassza ki az Ön számára szimpatikus pénzügyi elemzőnket vagy közvetítőnket, és jelezze felénk igényét!

 

Célok és tervek   Háttértámogatás   Munkatársak

Karrier   FPÜP