Jutalékrendszer

Olyan egységrendszert hoztunk létre, mely az értékesített termékeket értékük alapján egységekbe konvertálja át. Az egységek célja, hogy folyamatosan mérhető legyen a cég és a közvetítő partnerek teljesítménye, ezáltal könnyebben látható a cégünk karrierrendszerében való elhelyezkedés, az elvégzett munka valós értéke, és egyszerűbb a cégvezetés számára a premizálás. Az egységek csak az új szerzésekre vonatkoznak, melyek alapján a partnerünk felkerül a cég ranglistájára, ezzel segítve a valós értékelést.

A cégünk központi mozgatórugója a ranglista. Ez mutatja meg, ki teljesített a legjobban az adott héten, hónapban, negyedévben és évben. Ez alapján tudjuk az előléptetéseket elbírálni, és a prémiumokat (plusz jutalék, nyaralás, eszközök) kiosztani. Minden termelési hónap végén egy ranglistát generál az ügyviteli rendszerünk, ahol partnereink le tudják mérni, hogy saját teljesítményük hol helyezkedik el a piacon, és egy képet mutat a fejlődési lehetőségekről.

Cégünk alapgondolata, hogy a velünk együttműködő értékesítő partnereket a szakmában eltöltött idejük és teljesítményük alapján honoráljuk az elért eredményeik szerint. Külön figyeltünk arra, hogy a konkurens cégekkel szemben a lehető legtöbb bevétel azt illesse, aki a munka legnagyobb részét végezte el, azaz az értékesítőt.

Célunk az, hogy partnereink ne csak azért maradjanak nálunk, mert lojálisak, hanem azért is, mert nem érdemes más, konkurens céghez szerződni. Ezt a lehető legmagasabb jutalékkifizetéssel tudjuk biztosítani mind magunknak, mind partnereinknek. Mindennek az alapja a bizalom, ezért úgy döntöttünk, hogy az együttműködési szerződéseket letölthetővé tesszük az ügyviteli rendszerünkben, minden szerződött közvetítőpartnerünk számára.