Karrier

A munkavégzés Budapest belvárosában, a Szent István park közvetlen szomszédságában zajlik, igényes és magas szinten felszerelt környezetben, egy fiatalos és lendületes csapat tagjaként. A munkatársainkat teljes mértékben támogatjuk, mely magába foglalja az irodán belüli korlátlan telefon- és számítógéphasználatot, valamint a cég által biztosított egyéni tablethasználatot egyaránt.

Mindehhez ingyenes oktatási rendszert és mentori támogatást nyújtunk, személyes konzultációkkal egybekötve. Oktatásainkat az alapoktól kezdjük, és az ezeken való részvételért 1-1 kredittel gazdagodnak a munkatársak, melyek összegyűjtésével különböző szemeszterekbe lehet lépni, nyilvánvalóan egyre magasabb kifizetésekkel.

I. szemeszter → II. szemeszter → III. szemeszter → Vezető → Irodavezető

A szemeszterekben résztvevő kezdő partnerek a lehető leggyorsabban tudják elérni a legmagasabb szintet, mind tudásban, mind keresetben. Vannak cégek, akik érthető okokból sokáig tartják alacsony jutalékon a munkatársaikat, és vannak olyanok, ahol nagyon gyorsan osztanak vissza sokat. Egyik sem működik hatékonyan, ezért meg kellett találnunk az arany középutat.

Úgy gondoljuk, hogy az oktatási rendszerünk 1,5 év alatt elegendő szakmai tudással és gyakorlattal látja el a kezdő munkatársakat, amely után egyedül is helyt tudnak majd állni, és kiszámítható, biztos jövedelmet érnek el.

Amennyiben a szemeszterek elvégzése után az MBA és a már tapasztalt partner továbbra is együtt kíván dolgozni, akkor a lehetőség adott a Vezető és Irodavezető pozícióba való továbblépésre, ahol a jövedelmek már egészen más kategóriába tartoznak.

Mindenkiben felmerül a kérdés, hogy ezt mennyi idő alatt lehet elérni. Véleményünk szerint ahhoz, hogy valaki stabilan tartson 500.000 – 1.000.000 forint közti jövedelmet, ahhoz elegendő a 1,5-2 év. Ehhez igazítottuk az oktatási (szemeszter)rendszerünket. Ahhoz, hogy valaki Vezetővé és/vagy Irodavezetővé váljon, és stabilan 1.000.000 forint feletti jövedelemre tegyen szert, 3-4 év kitartó munkája szükséges.