Hitelek

Hitelfelvétel során a hitelező (főként bank) pénzt biztosít az adós számára, aki a megadott határidőre visszafizeti az abban meghatározott, megállapodás szerinti összeget, melynek díját szintén az adós fizeti meg kamatok és egyéb díjak formájában. A bankok magánszemélyeknek és cégeknek egyaránt hiteleznek. Az MBA Advise Kft. minden ügyféligényre és célra talál megoldást, mivel számos bankkal kapcsolatban állunk, így lehetőségünk van válogatni a különböző konstrukciók közül.

Ha szeretne ingatlanhoz jutni, de erre nem elegendő a meglévő megtakarítása, vagy kisebb ingatlanját cserélné nagyobbra, segítünk az ingatlanhitelek terén.

Ha meglévő adósságait szeretné összevonni, rendelkezésére bocsájtjuk az adósságrendező hitelek egyikét.

Ha személyi hitelre van szüksége, erre is biztosítunk lehetőséget.

Ha nem kíván speciális célra hitelt felvenni, de szüksége van nagyobb összegre, akkor a szabad felhasználású hiteleket ajánljuk.

Ha hitelfelvételhez használná meglévő megtakarításait, forduljon hozzánk!

Ha vállalati hitelt venne fel, tapasztalt munkatársaink rendelkezésére állnak.

Egyéb célja van, amely nem szerepel a felsoroltak között? Szeretne kedvezményes hitelhez jutni, amely nem érhető el közvetlenül a bankfiókokon keresztül? Keressen minket elérhetőségeink egyikén, és a széles választéknak köszönhetően minden igényre találunk megoldást.

Amennyiben ügyfelünk nincs megelégedve a jelenlegi forint alapú vagy forintosított hitelkonstrukciójával (törlesztőrészlet, THM), abban az esetben cégünk foglalkozik hitelkiváltással, amelynek során megvizsgáljuk az ügyfelünk meglévő hitelét, és adott esetben új ajánlatot tudunk kérni a pénzintézettől.