Nyugdíjbiztosítás

Jelenleg sem Magyarországon, sem a világon sehol nem lehet nyugodt az, aki a nyugdíjas éveire készül, vagy még nem érte el. Nagyon sokan sokféleképpen magyarázzák az okokat, hogy miért lesz kevés a nyugdíj, miért növekszik az öregségi nyugdíjkorhatár?

Ennek az oka rendkívül egyszerű, nincsen elég pénz arra, hogy az időskorúak megfelelő mértékű állami nyugdíjat kapjanak. Öregednek a társadalmak, egyre kevesebb a munkaképesek, a termelésben részt vevők száma, emiatt  nincs annyi bevétel.

De nem is az okokat szeretnénk boncolgatni, hanem megoldást találni a problémára. 

A leghatékonyabb megoldás számunkra a nyugdíjbiztosítás lehet. Hogy miért?

  1. Rendszeresen félre kell tenni pénzt idős korunkra

  2. 20%-os, éves szinten akár 130 ezer forintos adókedvezmény jár rá, minden évben

  3. Piacon alapon kötünk szerződés, nincs rá állami ráhatás (mint a magánnyugdíjpénztárak esetén volt)

  4. 4 esetben is szolgáltat: 65 éves korunkban, ha ténylegesen nyugdíjba vonultunk, TB szerinti rokkantság esetén, sőt ha esetleg elhaláloznánk, akkor az örököseink, vagy kedvezményezettjeink (mi választjuk ki) megkapják a pénzt.

  5. A haláleseti szolgáltatás azért fontos, mert garantálja, hogy a megtakarított pénz semmiképpen nem veszhet el.

  6. Pénzügyileg képzett szakemberek dolgoznak azon, hogy a befizetéseink a lehető legjobb eredményt, és ezzel magas profitot érjen el számunkra.

Hogyan tud segíteni a nyugdíjbiztosításoknál az MBA Advise?

Jelenlegi a biztosítási piacon számos nyugdíjbiztosítás érhető el. Éppen ezért indokolatlan kockázat lenne szakember nélkül választani közülük egyet. Minden egyes biztosító egyedi nyugdíjbiztosítást fejlesztett ki, így nem biztos, hogy Önnek is az a szerződés lesz a megfelelő, mint mondjuk egy másik kollégájának, vagy barátjának.

A nyugdíjbiztosítás kalkulátorok segítségével mi előszűrjük a biztosítási piacon elérhető szerződéseket, és személyre szabott ajánlatokat tudunk készíteni.

Emellett az MBA Advise 2013 óta szolgálja az ügyfeleit, amely innentől fogva plusz védelmet jelent az Ön számára. Mi előszűrjük a nyugdíjbiztosítási piacot, hogy Önnek csak az ideális szerződések közül kelljen választania, és csak arra fókuszálnia, hogy gyarapodjon a nyugdíjra félretett vagyona.