Üdvözöljük Olvasóinkat!

A cégalapítás gondolta már évek óta motoszkált jelenlegi ügyvezetőnk, Márfai Bence fejében. Széleskörű tapasztalatai alapján 2013-ban a magyar ingatlanszektor egyik meghatározó szereplőjéhez, a DVM Group vezetőihez fordult, akikkel később megalapították az MBA Advise Kft-t.

Cégünk 2013. november 15-én kezdte meg a munkafolyamatokat, a tényleges tevékenységet pedig 2014. január 1-jén. Az MBA Advise 4 munkatárssal kezdte meg a működést; ügyvezetőnkkel, irodavezetőnkkel, akik még mindig magját alkotják a cégnek, rajtuk kívül pedig értékesítési és HR vezetőnkkel, akik azóta már nem tevékenykednek nálunk.

A napok, hónapok elteltével folyamatos létszámbővülésről számolhatunk be, hiszen jelenleg 5 fő állandó back office alkalmazottunk van, rajtuk kívül pedig 15 értékesítőnk, akik a folyamatos üzletszerzésért felelősek.

Folyamatos bővülésünk és fejlődésünk a szakértelmünknek, a megbízható, felelősségteljes és elhivatott munkatársainknak, az ideálisan felszerelt munkakörnyezetnek, és természetesen háttértámogatásunknak, a DVM Group-nak is köszönhető.

Az MBA Advise Kft. falai között az elmúlt másfél évben három Orientációs Nap került megrendezésre, melyek célja a kollégák szakmai és szemléletbeli fejlődése. Orientációs Napjainkon kívül heti szinten 2-3 – szintén ezekre irányuló – oktatást tartunk irodánkban, különböző tréningekkel egybekötve.

Az MBA, indulásának napjától hatalmas fejlődésen ment keresztül, mind felépítésében, mind működésében, mind belső felszereltségében. Mostanra kialakult a cég tényleges, 6 fős magja, amely nagyban közrejátszik a folyamatosan fenntartható sikerek elérésében.

Fontos megemlítenünk még a weboldalunkat, hiszen a saját fejlesztésű ügyviteli rendszerünkhöz egy tájékoztató jellegű weboldal is társult. Itt lényeges kitérnünk a Független Pénzügyi Ügyfélportálra (FPÜP), amely az ügyfeleink magas színvonalú kiszolgálásában játszik szerepet, és szintén teljes egészében a saját fejlesztésünk. Mára a weboldalunk is teljes átalakuláson ment keresztül, megjelenését és funkcionalitását tekintve egyaránt. A látogatóinknak lehetőségük van több platformon is felvenni velünk a kapcsolatot; üzenhetnek nekünk a Kapcsolatok menüpontban, pénzügyekkel kapcsolatban kérhetnek tőlünk visszahívást az oldal jobb szélén, ezeken kívül pedig jelentkezni lehet hozzánk értékesítőnek, akár tapasztalattal, akár tapasztalat nélkül.

Kedves Olvasónk, köszöntjük Önt weboldalunkon! Kellemes böngészést és időtöltést kívánunk!

 

Budapest, 2015.07.09.

-- Kovács Szandra --